E-Reader om laten bouwen tot Flight computer

 

Tijdens de vliegsportbeurs bleek er verbazingwekkend veel belangstelling te zijn voor m’n omgebouwde Kobo-Glo met XCsoar. (Zie ook de laatste riser met het stappenplan voor ombouw). Velen van de geïnteresseerden gaven aan zelf niet de kennis of vaardigheden te hebben om er zelf een te bouwen. Hierbij biedt ik dan ook aan ze, tegen een kleine dienstverlening vergoeding in elkaar te zetten. Start is bij minimaal 5 bestellingen.

Concreet:

Bij een bestelling van 5 stuks maak ik het volgende:

E-Reader Flight computer op basis van: Kobo GLO (HD) (zelf aanschaffen), Blue-fly vario GPS-Vario module, XC-Soar software en bescherm kapje over de GPS-Vario module. In dit artikel is een voorbeeld te zien. klik hier

Kosten per stuk, exclusief aanschaf Kobo: € 125,-

De kosten zijn exclusief Kobo!!! omdat het moeilijk is in te schatten welke Kobo je zou willen hebben: een Kobo Glo, een HD variant of een referbished laat ik aan jou over. Let op: de Kobo Glo is al moeilijker te verkrijgen. Via diverse web winkels zijn er referbished exemplaren beschikbaar van ca. €80,-

 

Levertijden:

circa drie weken nadat ik de 5 orders, en jouw Kobo ontvangen heb kan ik ze naar verwachting wel leveren.

De garantie voor de Kobo komt te vervallen vanwege de modificatie. De garantie voor de GPS-Vario module loopt via de fabrikant bleuflyvario. Voor software matige issue’s kan te terecht bij XC-Soar.

Wel wil ik je meegeven dat het wel eens (zelden) voorgekomen is dat de track log fouten bevatte. Daar waar de track log écht van belang is zoals in wedstrijden en of XC-vluchten voor de X-contest adviseer ik de Kobo als een back-up te gebruiken of puur als hulpmiddel voor de airspaces en als hoofd GPS-Vario een dedicate toestel te gebruiken. Meer info hiervoor bij portoshop oid.

Interesse of vragen:

Reageer dan op dit bericht middels een “reply”. Zodra er 5 bestelling zijn stuur ik je de gegevens om te betalen en verzoek ik je de Kobo aan mij te sturen of af te geven. Dit kan het makkelijkst door ze via een web-shop te bestellen en bij mij thuis af te laten leveren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *